Uitnodiging Codestarter event in NEMO Science museum

De Makerz nodigt je graag uit voor hét grote Codestarter evenement op zaterdag 2 juni aanstaande. Voor de vierde keer organiseert Codestarter dit evenement in NEMO Science Museum. Codestarter wil zoveel mogelijk kinderen enthousiast maken voor programmeren. Dat is code schrijven, maar ook breder: logisch nadenken, problemen oplossen en je creativiteit inzetten. In de toekomst zal dat net zo belangrijk zijn als taal, rekenen en Engels.

Op zaterdag 2 juni ervaar je in NEMO Science Museum hoe spannend en uitdagend programmeren is. In een uitgebreid programma met uiteenlopende workshops ontdek je meer over programmeren en alles wat daarmee te maken heeft. Leer achter de computer alles over coderen of ga analoog aan de slag, het kan allemaal. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met programmeren, iedereen kan meedoen en het is gratis!

Programma
10.00-12.30       Programma OCHTEND
10.00-10.30       Ontvangst
10.30-10.45       Gezamenlijke opening
10.45-11.30       Workshops Ronde 1
11.45-12.30       Workshops Ronde 2
Na 12.30 uur     Vrij bezoek aan NEMO

13.00- 15.30      Programma MIDDAG
13.00-13.30       Ontvangst
13.30-13.45       Gezamenlijke opening
13.45-14.30       Workshops Ronde 1
14.45-15.30       Workshops Ronde 2
Na 15.30 uur     Vrij bezoek aan NEMO

Aanmelden
Je kunt je via onderstaande links aanmelden voor het programma in de ochtend óf in de middag.
Aanmelden ochtendprogramma
Aanmelden middagprogramma

 

Waar is het?
NEMO Science Museum – Oosterdok 2.

NEMO is vlakbij het Centraal station van Amsterdam en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Maar er is ook voldoende parkeerplek in de Oosterdokparkeergarage vlakbij NEMO. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Graag tot ziens op zaterdag 2 juni!

Vriendelijke groeten,
Team Makerz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *